Lisa & Yusry Nikah 23 Februari 2012

24 Dec

Ditulis oleh wahida othman

Akhirnya…selepas pelbagai khabar angin tersebar tentang tarikh perkahwinan pasangan popular, Yusry Abd. Halim dan Lisa Surihani, kedua mereka  membuat pengumuman tentang pernikahan mereka yang bakal berlangsung pada 23 Februari 2011.  

Yusry dan Lisa yang ditemui di majlis ringkas yang diadakan di Hotel Marriot Putrajaya, telah melangsungkan upacara ‘hantar tanda’ semalam iaitu pada 23 Disember. 

Kedua-dua mereka bagaimanapun masih belum bersedia untuk memperkatakan tentang majlis resepsi yang bakal diadakan selepas majlis akad nikah berlangsung nanti.

”Kami hanya akan membuat dua majlis sahaja iaitu majliis pernikahan di Masjiid tuanku mizan, Putrajaya dan kemudiaannya majlis resepsi di PICC, tiga hari selepas majlis pernikahan.

”Memandangkan kedua kami sibuk dengan urusan kerjaya masing-masing maka persiapan perkahwinan akan dibuat seiring dengan tugasan íharian tanpa bercuti.

”Saya lebih suka jika majlis itu nanti berlangsung dalam keadaan sederhana, dan saya lebih mementingkan majlis akad nikah berbanding resepsi nanti,” jelas Lisa Surihani yang masih mencari waktu untuk mengambil kursus perkahwnan.

Mangga Online

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: