Penghuni Darul Ma’Wa Buka Puasa Bersama Artis Kegemaran

21 Sep

SERAMAI 20 kanak-kanak dari Rumah Tumpangan Kanak-Kanak Darul Ma’wa mampu tersenyum lebar kelmarin kerana diberi peluang menyertai majlis iftar bersama artis-artis kegemaran mereka.

Majlis iftar yang diadakan di restoran Lagun Sari di Joo Chiat Road itu dihadiri artis-artis tempatan seperti Sarah Aqilah, Nurul Aini, Nurul Huda serta juara Anugerah Skrin, Syirah Jusni dan Erwin Shah Dawson.

Malah, penyanyi Siti Saerah, adik bintang popular dari seberang Tambak yang tidak asing lagi, Datuk Siti Nurhaliza, turut hadir sebagai mewakili kakaknya itu.

Majlis yang dianjur syarikat MediaCorp dan disokong Flare Pte Ltd itu juga memberikan kesempatan kepada kanak-kanak kurang bernasib baik itu berinteraksi, berbual mesra dan menyertai permainan-permainan bersama artis kegemaran mereka.

Selain itu, setiap kanak-kanak juga diberikan hamper berupa makanan dan habuan wang yang diagihkan Pengarah Urusan Suria, Vasantham dan Mediacorp Eaglevision, Cik Ong Lay Hong, serta penyanyi Siti Saerah.

Majlis iftar yang turut dibuka kepada orang ramai itu dihadiri sekitar 180 orang, termasuk kanak-kanak, para pegawai Darul Ma’wa dan para penaja majlis.

Sarah Aqilah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: