Bengkel Harmoni Bersama Aura Seri

30 Nov
ROSYAM Nor dan Dr. Ibrahim Ahmad (empat dari kiri) sedang beramah mesra dengan peserta Bengkel Harmoni Bersama Aura Seri yang diadakan di Kuala Lumpur, baru-baru ini.

SETELAH menjelajah ke Johor Bahru, Kuantan dan Pulau Pinang, akhirnya Bengkel Harmoni Bersama Aura Seri anjuran majalah Harmoni terbitan Utusan Karya Sdn. Bhd. menemui lokasi terakhirnya iaitu di Hotel Quality, Kuala Lumpur.

Bengkel sehari itu bertujuan memberi peluang kepada orang ramai, khususnya pembaca majalah Harmoni menimba ilmu bersama pakar motivasi, Prof. Dr. Ibrahim Ahmad.

Peserta dihidangkan dengan topik-topik yang menarik seperti Membina Keluarga Harmoni dan Mendidik Anak Ke Arah Kecemerlangan.

Selain itu terdapat tip kecantikan wajah dan memelihara kecantikan dalam daripada pengasas Aura Seri, Norzainah Abdul Ghani atau Ira. Beliau juga mengajar teknik-teknik senaman bagi menghangatkan hubungan suami isteri.

Paling menarik ialah kemunculan artis popular, Rosyam Nor yang menceritakan pengalaman kehidupan berumah tangga dan rahsia kejayaan dalam bidang seni serta perniagaan.

Di samping itu, beliau turut berkongsi rahsia awet muda dan tip untuk mengekalkan keremajaan kulit wajah lelaki dan wanita.

Setiap peserta menerima tiga bulan (enam keluaran) percuma majalah Harmoni dan cenderamata daripada Aura Seri, manakala tujuh peserta bengkel yang bertuah membawa pulang pelbagai hadiah menarik menerusi cabutan bertuah.

Powered by Utusan Malaysia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: